Közélet

Öt új életmentő defibrillátor készülék a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójánál, a DÉMÁSZ-nál

Öt új életmentő defibrillátor készülék a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójánál, a DÉMÁSZ-nál

2017. július 14., péntek
Öt új életmentő defibrillátor készülék a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójánál, a DÉMÁSZ-nál
lifepak3_defibrillator_demasz

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója, a DÉMÁSZ öt új defibrillátort helyezett el a szegedi, bajai, békéscsabai és kecskeméti telephelyein. A korszerű készülékek az ügyfelek és a társaság dolgozói számára is könnyen elérhetők, ha életmentő beavatkozásra van szükség.

A DÉMÁSZ épületeiben, az irodák és az ügyfélszolgálatok közelében, olyan félautomata defibrillátorokat szerelt fel, amelyek laikusok számára is könnyen használhatók. Hirtelen szívhalál gyanúja esetén azok is bátran megkezdhetik a készülékkel az újraélesztést, akik korábban még sosem láttak ilyet. Az eszköz hangos és egyértelmű utasításokkal segíti az életmentést. Hirtelen szívmegállás miatt Magyarországon évente 20-25 ezer ember hal meg, közel harmaduk utcán vagy nyilvános helyen lesz rosszul, az életmentő beavatkozásra mindössze 3-5 perc áll rendelkezésre. Ezzel a beruházással a Nemzeti Közművekhez tartozó DÉMÁSZ-nál már összesen hat defibrillátor nyújt nagyobb biztonságot és az újraélesztés lehetőségét a munkavállalóknak, az ügyfeleknek és azoknak, akiket az épületek környezetében ér a rosszullét.

Az életmentő defibrillátorok helye:

· DÉMÁSZ Zrt. Irodaépület, Szeged, Klauzál tér 9. · DÉMÁSZ Csoport Irodaépület, Szeged, Pulz utca 42. · DÉMÁSZ Csoport Irodaépület, Baja, Bajcsy Zsilinszky. u. 6. · DÉMÁSZ Csoport Irodaépület, Kecskemét, Szultán u. Szultán u. 2 - 4. · DÉMÁSZ Csoport Irodaépület, Békéscsaba, Andrássy u. 46. A DÉMÁSZ az első újraélesztő készüléket két éve vásárolta, amely Szegeden, a Kossuth L. sgt. 64-66. szám alatt, az ügyfélszolgálat szomszédságában lévő irodaépületben van, ez szerepel Csongrád megye egyre bővülő defibrillátor térképén is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.