Közélet

Későbbi nyitásra hívja fel a figyelmet a Szegedi Járási Hivatal

Későbbi nyitásra hívja fel a figyelmet a Szegedi Járási Hivatal

2017. július 4., kedd
Későbbi nyitásra hívja fel a figyelmet a Szegedi Járási Hivatal
kormanyablak_szeged18_gs

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala tájékoztatja a lakosságot, hogy a három szegedi Kormányablakot érintő, karbantartási munkák miatt, három egymást követő, pénteki munkanapon az ügyfélfogadás két órával később, 10 órakor kezdődik.

A karbantartási munkák az alábbi, egyszeri nyitva tartás változással járnak együtt: Július 7-én, pénteken, a Rákóczi téri központi épületben működő Kormányablak reggel 8 óra helyett 10 órakor kezdi meg az ügyfélfogadást. Július 14-én, pénteken, a Rókusi körúti Tesco Extra Áruházban működő Kormányablak reggel 8 óra helyett 10 órakor kezdi meg az ügyfélfogadást. Július 21-én, pénteken, a Szőregi úton lévő CBA-NOVA Áruházban működő Kormányablak reggel 8 óra helyett 10 órakor kezdi meg az ügyfélfogadást. Fontos további információ, hogy mindhárom pénteki napon a karbantartás által nem érintett, másik két szegedi Kormányablak nyitva tartása nem változik, tehát ott a szokásos módon, reggel 8-tól este 8 óráig állnak az állampolgárok rendelkezésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.