Közélet

Szentmihály, Gyálarét és Újszeged területén tisztítják az ivóvíz-hálózatot

Szentmihály, Gyálarét és Újszeged területén tisztítják az ivóvíz-hálózatot

2017. június 8., csütörtök
Szentmihály, Gyálarét és Újszeged területén tisztítják az ivóvíz-hálózatot
lefolyo_viz_csatorna

A Szegedi Vízmű Zrt. az ivóvízhálózat mosatását végzi június 12. és 16. között 9-től 14 óráig Szentmihály, Gyálarét és Újszeged területén.

A hálózat tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenésre, vízhiányra is lehet számítani, és a víz zavarossá válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasolják, hogy a megjelölt napon a munkálatok megkezdése előtt vételezzenek a napi szükségletnek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. "Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak. Amennyiben a zavarosság, illetve a minőség nem javul a tisztítás után néhány órán belül, kérjük, jelezzék hibabejelentő telefonszámainkon (06 62/420-155, 06 80/82-88-82, vagy 62/55 88 55)" - közölte a Szegedi Vízmű Zrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.