Közélet

Betörtek egy mindszenti csárdába + FOTÓK

Betörtek egy mindszenti csárdába + FOTÓK

2017. június 15., csütörtök
Betörtek egy mindszenti csárdába + FOTÓK
betores_rendorseg2

Egy mindszenti csárdába tört be egy hódmezővásárhelyi férfi, majd miután a riasztó megszólalt, zsákmány nélkül távozott. A biztonsági kamerák képei alapján, a vásárhelyi rendőrök még a bejelentés napján előállították - írja a police.hu.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra június 14-én tett bejelentést a csárda üzemeltetője arról, hogy négy nappal korábban ismeretlen személy a szúnyoghálót kiszakítva, az ablakon keresztül bement az épületbe, ott kutatást végzett, de nem vitt el semmit, majd a megszólaló riasztó miatt elmenekült. A rendőrök a nyomozás során megvizsgálták a csárda biztonsági kamerájának felvételeit és megállapították, hogy az épületbe a helybeli 24 éves

P. Attila

mászott be, míg két társa kívül biztosította a bűncselekményt. A rendőrök P. Attilát elfogták és előállították. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette kísérletének gyanúja miatt indult eljárás. Egyik társa ellen szintén eljárás indult,

V. Mihályt

a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására. Harmadik társuk fiatalkorú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.