Közélet

Ripost: évek óta hamis Botka László vagyonnyilatkozata

Ripost: évek óta hamis Botka László vagyonnyilatkozata

2017. április 5., szerda
Ripost: évek óta hamis Botka László vagyonnyilatkozata

KÖZLEMÉNY

A 2017. április 5. napján „Ripost: évek óta hamis Botka László vagyonnyilatkozata!” címmel megjelent cikkünk címében valótlanul híreszteltük, hogy hamis Botka László vagyonnyilatkozata.

Cikkünk tartalmi részében azt a valótlan tényt állítottuk, hogy Botka László nem tagadta, hogy már 2 éve megvan neki a cikkbeli gépjármű, továbbá azt a valótlan tényt állítottuk, hogy vagyonnyilatkozatából kimaradt a cikkbeli gépjármű, továbbá azt a valótlan tényt állítottuk, hogy Botka László többször hazudott vagyonnyilatkozatában.

Cikkünk tartalmi részében azt a valótlan tényt híreszteltük, hogy 2 éve van Botka László nevén a cikkbeli gépjármű. Azt a valótlan tényt híreszteltük, hogy a cikkbeli gépjármű nem szerepel Botka László vagyonnyilatkozatában, továbbá, hogy Botka László már évek óta nem a valóságnak megfelelő vagyonnyilatkozatot ad be. Továbbá azt a valótlan tényt híreszteltük, hogy Botka László letagadja a cikkbeli gépjárművet.

botka_luxusauto_ripost

Szeged polgármestere nem tagadta, hogy már két éve van egy 25 milliós luxusautója, vagyonnyilatkozatából mégis kimaradt a méregdrága jármű, az MSZP miniszterelnök-jelöltje többször hazudott vagyonnyilatkozatában.

A

Ripost

információi szerint két éve van Botka László nevén egy 25 milliós, vadonatúj, ritka extrákkal felszerelt, különleges kiadású, Limited típusú Grand Cherokee

luxusautó

, amely nem szerepel a szegedi szocialista polgármester vagyonnyilatkozatában, vagyis Botka már évek óta nem a valóságnak megfelelő vagyonnyilatkozatot ad be, amikor egyszerűen letagadja a 25 milliós amerikai dzsipet. A portál közölte, hogy Botka László szóvivője tegnap nem tagadta, hogy a luxusautó a család tulajdonában van. Vagyis lényegében beismerte, hogy a polgármester vagyonbevallása hamis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.