Közélet

A BP megkezdi működését Szegeden

A BP megkezdi működését Szegeden

2017. április 11., kedd
A BP megkezdi működését Szegeden
bp-engineer-toledo-us

Jamie Anderson, a BP Global Business Services Europe ügyvezető igazgatója köszöntötte ma a cég szegedi csapatának első 25 tagját.

„Megtiszteltetés számomra, hogy köszönthetem legújabb kollégáinkat a BP GBS csapatában – olyan embereket, akik karrierjük legújabb kihívása előtt állnak, és akik elkötelezettek abban, hogy értéket teremtsenek a BP által kínált rugalmas, változatos és jó hangulatú munkakörnyezetben ” – mondta el

Anderson

. A BP Budapest mellett egy másik magyarországi lokációra, Szegedre is kiterjeszti működését - írja a cég sajtóközleménye. A szegedi csapat a város központjában, egy ideiglenes irodában kezdi meg a munkát, amíg befejeződnek a BP új irodájának felújítási munkálatai. Az új irodaház, amelyet a hajdani Szegedi Ruhagyár épületének teljes felújításával alakítanak ki, 2017 szeptemberében készül majd el. A GBS Europe a BP európai működését segíti, háttértámogatást nyújtva a pénzügy, könyvelés, beszerzés, adózás, HR, ügyfélszolgálat és tőzsdei kereskedés területén. A szegedi iroda első munkatársai pénzügyi szolgáltatásokat nyújtanak a vállalatnak. A BP ideiglenes irodaépületét a Szegedi Önkormányzattól bérli. A helyszín egy bevárosi munkakörnyezet minden előnyével bír, könnyen megközelíthető a városi tömegközlekedéssel is. A végleges iroda felújítási munkálatai a tervek szerint haladnak, a beköltözés ez év szeptemberében várható. A BP 2017 végéig mintegy 270 embert tervez alkalmazni Szegeden. A toborzás már zajlik, a vállalat rugalmas munkakörnyezetet – például távmunkát és részmunkaidős lehetőségeket – és kiváló képzési csomagot biztosít jövendő kollégáinak. A BP elkötelezett abban, hogy továbbra is a legjobb shared service center maradjon – egy olyan kiváló munkahely, amely értékeli a teljesítményt, az integritást, a sokszínűséget és a kellemes munkahelyi légkört.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.