Közélet

Tisztítják az ivóvízhálózatot Petőfitelepen, Újpetőfitelepen és Baktóban

Tisztítják az ivóvízhálózatot Petőfitelepen, Újpetőfitelepen és Baktóban

2017. március 20., hétfő
Tisztítják az ivóvízhálózatot Petőfitelepen, Újpetőfitelepen és Baktóban

Ivóvízhálózat mechanikai tisztítását végzik Petőfitelep, Újpetőfitelep és Baktó területén március 21-e és 23-a között.

A Szegedi Vízmű Zrt. az ivóvízhálózat mechanikai tisztítását végzi Petőfitelep, Újpetőfitelep és Baktó területén 9-től 15 óráig az alábbi napokon:

2017.03.21.:

Csap u. (Lőwy Sándor u. - Szellő u. között)

2017.03.22.:

Vadas Márton u. - Vezér u.

2017.03.23.:

Baktói u. - (Baktó - Újpetőfitelep átkötés) - Bakony u. - Füge sor Balatoni u.- ig Az ivóvízhálózat mechanikai tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenés és vízhiány következhet be, és a víz zavarossá válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban a Szegedi Vízmű javasolja, hogy a megjelölt napon a munkálatok megkezdése előtt vételezzenek a napi szükségletnek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. Arra kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak. Amennyiben a zavarosság illetve a minőség nem javul a tisztítás után néhány órán belül, jelezzék hibabejelentő telefonszámokon (06 62/420-155, 06 80/82-88-82, vagy 62/55 88 55).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.