Közélet

Megalakult a „Gyevi Tanács” Algyőn

Megalakult a „Gyevi Tanács” Algyőn

2017. február 21., kedd
Megalakult a „Gyevi Tanács” Algyőn
totalkep

Az egykori önkormányzati képviselőkből álló tanácsadó testületet Molnár Áron polgármester hívta össze. Célja, hogy a falu ügyeire szakmai rálátással, és nagy tapasztalattal rendelkező tagok tanácsaikkal segítsék a nagyközség vezetőjének munkáját.

A polgármester által kezdeményezett megbeszélés után február 7-én megalakult Algyőn a Gyevi Tanács. Tagjai olyan egykori képviselők, akik hosszú évekig részt vettek a falu irányításában, így megalapozott szakmai tapasztalattal és rálátással bírnak mind a falu életére, mind a hivatali munkára. Mindannyian ismert, és elismert tagjai a falu közösségének, a mai napig aktív közéleti szerepvállalás jellemzi őket. A megalakult Tanács tagjai örömmel fogadták a falu vezetőjének felkérését, hogy a közösség sorsát alapvetően érintő – tehát nem napi – kérdésekben mondjanak véleményt, fogalmazzanak meg a település és lakosai számára hasznos javaslatokat. Ezzel – úgy érzik – egyrészről segíteni tudják a polgármester munkáját, másfelől szakmai tanácsaikkal hozzá tudnak járulni Algyő töretlen fejlődéséhez. A tagok –

id. Bakos András

,

Bakos József

,

Borbély János

,

Juhász István

,

Karsai Lászlóné

,

Loydl Péter

,

Némethné Vida Zsuzsanna

és

ifj. Vidács László

– az alakuló ülésen megegyeztek abban, hogy rendszeresen ülésezni fognak, és a javaslataikat, véleményüket a szélesebb nyilvánossággal is meg fogják ismertetni. Bíznak benne, hogy több évtizedes tapasztalataikkal, hozzájárulhatnak ahhoz, hogy szeretett településükön az eddig közösen elért eredmények megmaradjanak, és Algyő tovább fejlődjön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.