Közélet

Lánczi Tamás lett a Figyelő főszerkesztője

Lánczi Tamás lett a Figyelő főszerkesztője

2017. február 7., kedd
Lánczi Tamás lett a Figyelő főszerkesztője

Lánczi Tamás látja el a Figyelő főszerkesztői feladatait keddtől - tudatta a hetilap online felületén.

A közleményben, amelyet a szerkesztőség nevében

Lánczi Tamás, Kamasz Melinda

és

Brückner Gergely

írt alá, azt közölték: "a javaslatok kidolgozásáért felelős szerkesztőbizottság ajánlásokat tett a szerkesztőségnek az újság vizuális és strukturális átalakítására", amelyeket a lap munkatársai megvitattak és módosított formában elfogadtak. Közölték: "a megújulás mind az online, mind a print változatot érinti". A szerkesztőbizottság ezzel elvégezte feladatát és megbízatása lejárt - tették hozzá. A Figyelő szerkesztősége január 26-án közölte az MTI-vel, hogy háromtagú szerkesztőbizottságot állítanak fel, a testület feladata a lap megújítása. A tájékoztatás szerint a szerkesztőbizottság elnöke Lánczi Tamás, tagjai

L. Simon László

és

Tallai Gábor

. Lánczi Tamás a Századvég Alapítvány vezető elemzője, L. Simon László fideszes országgyűlési képviselő, Tallai Gábor pedig a Terror Háza Múzeum programigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.