Közélet

Lánczi Tamás: Európa új vezetője Orbán Viktor

Lánczi Tamás: Európa új vezetője Orbán Viktor

2017. január 27., péntek
Lánczi Tamás: Európa új vezetője Orbán Viktor
Orbán Viktor

Lehet olyan hangokat hallani, hogy Európa új vezetője Orbán Viktor - mondta Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője az M1 aktuális csatornán csütörtök este.

Magyarország sokkal erősebb, mint volt. A magyar gazdaság rendben van, kivergődtünk az adósságcsapdából, és ma már sokkal többet lehet kimondani a világpolitikában is, mint korábban - tette hozzá a szakember annak kapcsán, hogy

Orbán Viktor

miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben egy előadáson arról beszélt: Brüsszelben rosszul mennek a dolgok, de Európát újra naggyá lehet tenni.

Lánczi Tamás

szerint az EU központjában egy identitás nélküli elitek által felépített politikai rendszer működik, a magyar kormányfő pedig brüsszeli beszédével az oroszlán barlangjában ráncigálta meg az oroszlán bajszát. Itt a politikai aratás, a bátor politika által elért eredmények besöprésének ideje - vélekedett a Századvég Alapítvány vezető elemzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.