Közélet

Bohócdoktorok szedték a jegyet a jótékonysági koncerten

Bohócdoktorok szedték a jegyet a jótékonysági koncerten

2016. december 14., szerda
Bohócdoktorok szedték a jegyet a jótékonysági koncerten
_MG_9843

Teltházas jótékonysági koncertet adott tegnap az Argenteus vegyeskar a Kapcában, amelynek bevételét idén a Mosolykommandó Bohócdoktorainak ajánlották fel. A nagy sikerű, közel két órás adventi koncertre mintegy száz érdeklődő jött el.

A koncert kezdete előtt a jegyeket a Mosolykommandó bohócdoktorai,

Csatai Gergő

, és

Szemenyei Dorka

szedték jelképesen egy adománygyűjtő ládába, cserébe lufiból hajtogatott szíveket, és köszönőkártyákat adtak a látogatóknak. A befolyt összeg teljes egészében gyermekkórházi vizitekre kerül felhasználásra. "Alapítványunk heti rendszerességgel látogat gyermekkórházakat, működésünket a támogatói felajánlásokból finanszírozzuk. Ennek eredményeképpen 2016-ban több száz, kórházban fekvő kisgyermekhez tudtunk eljutni. A koncert bevételéből a jövő évre szervezett vizitek egy részét már biztosan le tudjuk szervezni, ezért nagyon jól jött ez a segítség nekünk" mondta el

Fődi Brigitta

, az alapítvány elnöke. Csatai Gergő, alias Dr. Gergő bohócdoktor köszönőbeszédében elmondta, a lelki erőt ehhez a munkához pont az ilyen pillanatokból merítik, és ezt köszönik a vegyeskarnak, valamint a nézőknek egyaránt, hogy egy ilyen ügy mellé álltak. Az igazi pillanatokat akkor lehet igazán átélni, amikor a gyermekek arcán megjelenik az önfeledt mosoly, amikor kis időre elfelejtik, hogy kórházban vannak. Ez a munkánk célja, és missziója, mi ezért dolgozunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.