Közélet

Statisztikusok és irodavezetők képzése a Szegedi Törvényszéken

Statisztikusok és irodavezetők képzése a Szegedi Törvényszéken

2016. október 5., szerda
Statisztikusok és irodavezetők képzése a Szegedi Törvényszéken

Szeptemberben a Szegedi Törvényszék a Fenntartható Fejlődés Program keretében oktatást tartott a törvényszék, az illetékességi területén található járásbíróságok és a Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság lajstromirodáinak vezetői, illetőleg statisztikusai számára.

Szencz Zsófia

, a Szegedi Törvényszék statisztikusa a statisztikai adatszolgáltatás rendszerét, valamint az ehhez szükséges mintákat és sablonokat mutatta be, majd

Szélpál Zsolt

, a Szegedi Törvényszék informatikai osztályának munkatársa szemléltette a BIRO program használatával lekérhető statisztikai adatokat.

Lajkó Krisztina

, a Szegedi Törvényszék informatikai osztályának osztályvezetője gyakorlati oktatás keretében ismertette meg a képzés résztvevőit az MS Office táblázatkezelés alapjaival. Az oktatás konzultációval zárult, melynek keretében lehetőség nyílt a tapasztalatcserére, illetőleg a gyakorlatban felmerülő kérdések részletes megvitatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.