Közélet

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban

2016. szeptember 16., péntek
Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban

Karbantartási munkálatok miatt vasárnap 01.00 órától várhatóan 02.40 óráig minden platformon szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Ez érinti mind az e-matricát, mind pedig a HU-GO viszonylati jegyet váltani szándékozókat, valamint a személyes értékesítési felületeket, illetve a mobilvásárlást is. A tájékoztatás szerint ebben az időszakban nem lesz lehetőség sem e-matricát, sem HU-GO viszonylati jegyet váltani. Nem lehet továbbá egyenleget feltölteni interneten keresztül, bankkártyával, valamint személyesen ügyfélszolgálati irodákban és viszonteladó partnereknél, illetve nem lehet majd e-matricát vásárolni a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren (NMFR) keresztül - SMS-ben, weben és applikációval - sem. A szolgáltató ezért azt javasolja, hogy az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg még a karbantartás előtt az

ematrica.nemzetiutdij.hu

, vagy a

www.hu-go.hu

weboldalon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban, vagy viszonteladói partnereinél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.