Közélet

Ember nélkül termel majd a Tesla következő gyára

Ember nélkül termel majd a Tesla következő gyára

2016. augusztus 5., péntek
Ember nélkül termel majd a Tesla következő gyára

Ember nélkül működik majd és leginkább egy földönkívüli űrállomásra fog hasonlítani a Tesla következő, 3-as modelljét gyártó üzem - idézi a Washington Post a Elon Musk vezérigazgatót.

A Tesla Model 3-at gyártó üzem "gépeket előállító gép" lesz, és mire mintegy öt múlva felveszi teljes formáját, leginkább egy földönkívüli űrbázisra fog hasonlítani - közölte szerdán befektetői telefonkonferencián Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója. A gépeket gyártó gép már olyan bonyolult szerkezet lesz, ami kizárja a gyártási folyamat közvetlen emberi irányítását és a Model 3 összeszerelésében sem vehetnek már majd részt munkáskezek. "A gyártósoron már nem lehetnek emberek, mert akkor miattuk le kell lassítani a folyamat sebességét" - mondta annak említése nélkül, hogy a gépektől mennyivel gyorsabb termelésre számít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.