Közélet

Változások a Makó Járási Hivatal szolgáltatásaiban

Változások a Makó Járási Hivatal szolgáltatásaiban

2016. május 28., szombat
Változások a Makó Járási Hivatal szolgáltatásaiban

Több változás is életbe lép a közeljövőben a Makó Járási Hivatalnál, amikről az intézmény közleményt juttatott el portálunkhoz.

Május 31-től a Makó Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya már nem a Széchenyi tér 6. szám alatti régi városháza épületének földszintjén működik tovább, hanem a Foglalkoztatási Osztály Deák Ferenc utca 6. szám alatti épületének nemrégiben felújított emeleti irodáiban. Ugyanide helyezi át az ügyintézést a városházáról az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály - azaz a hatósági állatorvosok - valamint a Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály - Növény- és Talajvédelmi Osztály makói munkatársait is itt lehet ezentúl megtalálni. Az ügyfélfogadási idő nem változik a megszokott ügyfélfogadási időben. Június 1-én, szerdán áramszünet miatt nem lesz ügyfélfogadás a Földhivatali Osztályon. Az áramszünet az EDF DÉMÁSZ közlése szerint a Széchenyi tér 6. szám alatt lévő épületben 7-15 óra között tart, június 2-án az nyitva tartási rendnek megfelelően várják az ügyfeleket. Szintén fontos hír és az igényekhez igazodó változás, hogy a megnövekedett ügyfélforgalom miatt június 7-től Makón a csütörtöki napok mellett keddenként is lesz TAJ kártya és EU kártya ügyintézésre lehetőség a kormányablakban. A kibővített szolgáltatás átmeneti. Amíg a megnövekedett forgalom miatt szükséges, addig heti két alkalommal lehet emiatt felkeresni az ügyfélszolgálatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.