Közélet

A Magyar Fürdőszövetség tagja lett a szegedi Partfürdő

A Magyar Fürdőszövetség tagja lett a szegedi Partfürdő

2016. május 26., csütörtök
A Magyar Fürdőszövetség tagja lett a szegedi Partfürdő
partfurdo002kf

A közkedvelt szegedi Partfürdő ,egyöntetű döntést követően, felvételt nyert a Magyar Fürdőszövetség rendes tagjai közé – a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft.részeként.

Anagy presztízsű Magyar Fürdőszövetség 1992-ben alakult, jelenleg 200 tagja van, amelyek között minden jelentősebb fürdő megtalálható. A Fürdőszövetség idei tavaszi közgyűlését május 25-26-án tartja Algyőn, ahol a Partfürdő felvételére került sor. A Partfürdő két medencéjét a múlt hét végén megnyitottuk. A Partfürdőn igen jelentős fejlesztések zajlottak az elmúlt két évben, amikor is nagyságrendileg 30 millió forint összegű értéknövelő beruházást hajtottunk végre, amelynek eredményeként megújultak a medencék, az apartmanok, európai színvonalú mosdókat és zuhanyozókat, lakókocsi beállókat alakítottunk ki, térkövezést végeztünk, két sportpályát újítottunk fel továbbá 4500 tő virágot ültettünk tavaly és az idén májusban is. A Partfürdő Kemping és Apartmannál jelentkezett, ami a 2014. évihez képest több mint 350%-os növekedést jelentett, köszönhetően a medencék 4 év szünet utáni megnyitásának, az apartmanok felújításának és az intenzív marketing tevékenységnek. A Partfürdő családbarát árai az idén sem változtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.