Közélet

Kulka János állapota továbbra is súlyos

Kulka János állapota továbbra is súlyos

2016. április 15., péntek
Kulka János állapota továbbra is súlyos
kulka janos

Kulka János állapota jelenleg is súlyos, de javulás tapasztalható. A közeljövőben kezelőorvosai hivatalos tájékoztatást nyújtanak betegségével kapcsolatban - közölte a színművész családja pénteken az MTI-vel.

Mint írják,

Kulka Jánoson

kedden este életmentő műtétet hajtottak végre az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosai. Állapota jelenleg is súlyos, azonban az elmúlt napokban javulás tapasztalható. A mostani, valamint a korábban kiadott közleményen túl a médiának a család semmiféle tájékoztatást nem adott, a bulvárban napvilágot látott, a család nyilatkozatára hivatkozó cikkek alaptalanok - hangsúlyozzák, hozzátéve: kérik a sajtó munkatársait, tiszteljék meg Kulka Jánost és a nyilvánosságot azzal, hogy kizárólag valós, a hivatalos közleményeken alapuló információt jelentetnek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.