Közélet

Már több mint 1200 falusi szálláshely kapott védjegyet

Már több mint 1200 falusi szálláshely kapott védjegyet

2016. január 16., szombat
Már több mint 1200 falusi szálláshely kapott védjegyet

Tavaly rekord számú, 468 napraforgós védjegy került a falusi szállásadók birtokába, így már több mint 1200 védjegyes vendégház található szerte az országban - közölte a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) az MTI-vel.

Közölték azt is, hogy az új minősítésekkel párhuzamosan vesztik érvényüket az öt évnél régebbi minősítések, a napraforgót, mint a minősített falusi szálláshelyeket jelölő grafikát csak a védjeggyel rendelkező szálláshelyek használhatják vendégházukon, kiadványokon, honlapjukon. A szövetség folyamatosan végzi a szálláshelyek minősítését 2016-ban is, várja a lejárt minősítéssel rendelkező vendégház-tulajdonosok jelentkezését. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) által közösen működtetett minősítés annak a nemzeti tanúsító védjegyrendszernek a része, amelyet 2010-ben vezetett be a minisztérium.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.