Közélet

Egy magyar sérültje is van a szlovéniai tömegbalesetnek

Egy magyar sérültje is van a szlovéniai tömegbalesetnek

2016. január 31., vasárnap
Egy magyar sérültje is van a szlovéniai tömegbalesetnek

Egy magyar sérültje is van a Szlovéniában szombat délután történt tömegbalesetnek, amelyben legalább hetven gépjármű ütközött össze, illetve rohant egymásba a Ljubljanából Koperbe vezető autópályán - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) vasárnap hajnalban az MTI-vel.

Mint írták, a külügyi tárca előzetes értesülése szerint összesen 15 magyar állampolgár - 3 autó és egy kamion - érintett a balesetben, egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba vittek. A ljubljanai konzul folyamatos kapcsolatban van a magyar sérülttel, a szlovéniai nagykövetség pedig nyomon követi az eseményeket, illetve felvette a kapcsolatot az összes magyar érintettel, hazajutásuk megoldott - olvasható a közleményben. A KKM arra kér minden esetleges további érintett magyar állampolgárt, hogy jelentkezzen a ljubljanai nagykövetség ügyeleti telefonszámán (+38651634220). A sűrű köd miatt történt tömegbalesetben hírügynökségi jelentések szerint négyen meghaltak és mintegy harmincan megsérültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.