Közélet

Hódmezővásárhelyen is fegyveresen járőröznek a honvédek

Hódmezővásárhelyen is fegyveresen járőröznek a honvédek

2015. november 16., hétfő
Hódmezővásárhelyen is fegyveresen járőröznek a honvédek
IMG_1579v

A Nemzetbiztonsági Munkacsoport döntésének értelmében a Magyar Honvédség megerősítette objektumainak védelmét, valamint rendész szolgálatával fokozta jelenlétét az ország különböző pontjain, így Hódmezővásárhely területén is. Az intézkedés alapján a laktanyák és egyéb honvédségi objektumok környékén fegyveres járőrszolgálatot teljesítenek a katonák, akik a fegyverhasználat általános szabályai mellett látják el szolgálatukat.

A magyar emberek biztonságának növelése érdekében a Magyar Honvédség megerősített, fegyveres rendész járőrei a város kiemelt pontjain, közlekedési csomópontjain is megjelennek. A megerősített biztonsági intézkedések érvényre juttatásában a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoksága kéri a lakosság közreműködését, az esetlegesen okozott kényelmetlenségekért pedig megértését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.