Közélet

Vállalkozók segédkeznek a GEMMA-iskola felújításában + FOTÓK

Vállalkozók segédkeznek a GEMMA-iskola felújításában + FOTÓK

2015. szeptember 15., kedd
Vállalkozók segédkeznek a GEMMA-iskola felújításában + FOTÓK
szerszamgepek_atadasa01kf

A nyolc éve üresen álló Bakay Nándor utcai épület felújításához kért segítséget Csongrád megyei vállalkozóktól a súlyos és halmozottan fogyatékos gyermekek és felnőttek ellátását szolgáló GEMMA fejlesztő iskola.

A GEMMA fejlesztő iskola küldetése, hogy javítson a Csongrád megyei súlyos és halmozottan fogyatékos, autizmussal és egyéb fogyatékossággal élő gyermekek és felnőttek oktatási, szociális és életminőségi ellátásán. A fejlesztő intézmény 5 éve kezdte meg működését a Szivárvány Autizmus Egyesület fenntartása alatt, 69 millió forintos támogatásuknak, illetve a Szeged-Csanádi Egyházmegyének, a MOL Magyarországnak, a Richter Gedeon Nyrt-nek, az OTP Banknak, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően nemrégiben pedig új épületbe költözhetett az iskola. A 8 évig üresen álló, egykori kollégium a Bakay Nándor utcában található, állapota miatt viszont felújításra szorul. A GEMMA Szociális Szolgáltató Központ-Fejlesztő Iskola a teljes körű felújítási munkálatokhoz helyi vállalkozók közreműködését kérte, mely felhívásra három cég jelentkezett. A Csavarker Plusz Kft, illetve a Makita Kft. szerszámgép-támogatással állt a GEMMA mellé, míg az az Építő-KITT klaszter tagjai az építészeti munkálatokból veszik ki részüket.

A nyolc éve üresen álló Bakay Nándor utcai épület felújításához kért segítséget Csongrád megyei vállalkozóktól a súlyos ...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.