Közélet

Ingyen kávé a határon szolgálóknak Szegeden

Ingyen kávé a határon szolgálóknak Szegeden

2015. szeptember 13., vasárnap
Ingyen kávé a határon szolgálóknak Szegeden
presszo arlista szeged

Emberségből jelesre vizsgázott egy Mars téri presszó, náluk ingyen kávét kapnak a rendőrök és katonák, akik a szerb-magyar határnál teljesítenek szolgálatot.

„Kitartást a határokon! Köszönet Néktek!” – olvasható azon a rendhagyó árlistán, ami Szegeden fogadja az egyenruhásokat. Külön árlistát állított össze ugyanis a határon szolgáló rendőröknek és katonáknak egy Mars téri presszó, kérhetik simán, habbal, tejszínnel vagy netán tejporral a kávéjukat, ezen felül vagy akár teát, forró csokit és cappuccinót is választhatnak, nem kell érte fizetniük egyetlen forintot sem.

Emberségből jelesre vizsgázott egy Mars téri presszó, náluk ingyen kávét kapnak a rendőrök és katonák, akik a szerb-magyar határnál teljesítenek szolgálatot.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=569535 Posted by Szegedma Hírportál on2015. szeptember 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.