Közélet

Harangozó Teritől szeptember 26-án vesznek végső búcsút

Harangozó Teritől szeptember 26-án vesznek végső búcsút

2015. szeptember 17., csütörtök
Harangozó Teritől szeptember 26-án vesznek végső búcsút

A közelmúltban elhunyt Harangozó Teri énekesnő budapesti búcsúztatása szeptember 26-án, szombaton 10 órakor lesz a Szent István Bazilikában.

A család az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben azt kérte, hogy akik szerették, egy szál virággal búcsúzzanak

Harangozó Teritől

. Temetése szintén szeptember 26-án, délután lesz szülőfalujában, a Bács-Kiskun megyei Bátyán. Harangozó Teri életének 72. évében, szeptember 8-án hunyt el egy gyors lefolyású tüdőbetegség következtében. Az énekesnőt az 1965-ös Ki mit tud?-on fedezték fel, 1966-ban Magyarország első aranylemezét kapta meg Minden ember boldog akar lenni című daláért. Állandó szereplője volt a táncdalfesztiváloknak: 1968-ban és 1969-ben 2. helyezést ért el a Sose fájjon a fejed és a Szeretném bejárni a földet című dallal. Legnagyobb slágere a Mindenkinek van egy álma volt, amelyet az 1968-as Made in Hungary bemutatón adott elő. Mintegy száz dala jelent meg kislemezen, öt önálló albumot készített, több filmben szerepelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.