Közélet

Tüntetést szervez a Jobbik Röszkére + VIDEÓ

Tüntetést szervez a Jobbik Röszkére + VIDEÓ

2015. augusztus 27., csütörtök
Tüntetést szervez a Jobbik Röszkére + VIDEÓ
jobbik_sajtotajekoztato01kf

Szeptember másodikán jobbikos tüntetés lesz Röszke főterén, a nemzeti radikális párt a megmozdulással támogatásáról biztosítaná a helyi lakosságot.

A Röszke mellett történt tegnap esti

incidens

kapcsán, amely

Tóth Péter

, a Jobbik Szegedi Szervezetének elnöke, önkormányzati képviselője szerint nem ismeretlen és nem is váratlan dolog volt, ugyanis túltelítődött a röszkei gyűjtőpont, nagyon hosszúra nyúlt a várakozási idő, emiatt ismételten migránsok egy nagyobb létszámú csoportja, körülbelül 200-250 fő útnak indult, azonban nem a vasúti sínek felé, hanem Röszke főutcáján, a Felszabadulás utcán keresztül vonult, nagy aggodalmat okozva a helyi lakosoknak. A politikus szerint a rendőri létszám olyan alacsony volt a térségben, hogy gyakorlatilag Szentmihályig akadálytalanul jutottak el a határsértők, végül ott sikerült feltartóztatni őket. "A bevándorlók azt követelték, hogy Budapestre szállítsák őket, rendkívül agresszívvá váltak ezek a csoportok, Magyarország már nem bírja ezt a nyomást, Röszke és Szeged pedig különösen nem" - fejtette ki Tóth Péter. "Szükségesnek tartjuk - a honvédség bevetésén túl - olyan eszközök bevetését, melyekkel hatékonyan meg tudja állítani a rendőrség a menekültáradatot" - fűzte hozzá. A Jobbik olyan emberi élet kioltására nem alkalmas eszközök bevetését követeli, amelyek tömegoszlatásra is bevethetőek. "Gondoljunk bele, hogy ha egy politikai párt vagy civil szervezet bejelentés nélkül szervez meg egy tüntetést, melyen 2-300 ember vonul végig egy településen, azt azonnal feloszlatná a rendőrség. a migránsok esetében viszont ezt sem tették meg a hatóságok" - mondta el Tóth Péter. Szeptember másodikán, szerdán 18 órától a Jobbik Röszke főterén tüntetést szervez. "Szükségesnek tartjuk, hogy a lakosság érezze, hogy van egy olyan politika párt hazánkban, aki ezt a problémát fel akarja számolni, a határsértőket azonnal visszafordítaná" - fogalmazott a radikális párt szegei vezetője. "Semmilyen befogadás, semmilyen ellátást nem akarunk biztosítani a magyar emberek kárára, aki befogadásról, ellátásról és egyéb álhumánus dolgokról beszél, az elköveti hazaárulás vétségét" - tette hozzá. A Jobbik mindenkit vár a megmozdulásra. "Minden nemzeti erőre szükség lesz, most az számít, hogy megmutassuk, milyen sokan vagyunk, mindenkit várunk, aki csatlakozni szeretne hozzánk, legyen civil szervezet, vagy akár politikai párt, ma már ez a helyzet nem a pártpolitikáról, hanem az magyar emberek méltóságáról szól" - nyilatkozott Tóth Péter.

A Szegedi Jobbik Sajtóközleménye:

Tegnap este folyamán, Röszke polgári lakossága sokkot kapott a falun átzúduló bevándorlók dühöngésétől. A 200-300 fős, türelmetlenné és agresszívvá vált iszlamista bevándorlók feldühödötten, követelőzve vonultak át a településen egészen Szeged-Szentmihálytelekig. A röszkei lakosok, családok, nők és gyerekek menekültek el a saját otthonaikból, mert a nagy létszámú csoport reakciója kiszámíthatatlanná vált. A rendőrség kapacitása kimerült, a rendfenntartó eszközeiket nem vetették be és szinte ellenőrizetlenül hagyták a dühös tömeget. Tarhatatlanná vált a helyzet Röszkén és Szegeden. Magyarország, semmilyen úniós és nemzetközi jogi lehetőséggel már nem tudja megvédeni önmagát. A Jobbik Magyarországért Mozgalom, a helyi emberek megvédésének céljából egy tömegdemonstrációt szervez annak érdekében, hogy a honvédség azonnali bevetésével feltartóztassuk a muszlim megszállókat. Tüntetésünk célja nem csupán egy figyelemfelhívás, hanem egyfajta követeleés a jogos hon- és önvédelem megteremtéséhez! Várunk mindenkit, jövő hét szerdán 18.00-kor Röszkén, a piac téren! http://www.youtube.com/watch?v=u61uP75luTU

"Semmilyen befogadás, semmilyen ellátást nem akarunk biztosítani a magyar emberek kárára, aki befogadásról, ellátásról é...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 27.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.