Közélet

Komplex telephelyfejlesztés a H-Vend Service Kft.-nél

Komplex telephelyfejlesztés a H-Vend Service Kft.-nél

2015. augusztus 17., hétfő
Komplex telephelyfejlesztés a H-Vend Service Kft.-nél
szechenyi_2020

A H-Vend Service Kft. 41,55 millió forint uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért című komponenséhez” pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Az 59,35 millió forintos összköltségvetést elérő beruházásból a cég telephelye került felújításra, a legkorszerűbb gépészeti technológiával (hőszivattyú, napelem). A termelés korszerűsítéséhez szükséges gépek beszerzése is megvalósult.

A H-Vend Service Kft. több mint tíz éves magyar vállalkozás. A cég indulásakor italautomaták üzemeltetésével foglalkozott, majd közel öt éve egy teljesen új, innovatív irányba indult el. Az italautomaták mechanikájához, a legkorszerűbb elektronikus kezelőfelületet fejleszt, ami nem csak funkciókban kínál többet, hanem a mai design igényeket is kielégíti. A fejlesztés, a cég telephelyén Szeged Napos út 6. szám alatt valósult meg. A telephely fejlesztési projektelem keretében a felújításra került a komplexum fejlesztő, gyártó, bemutató, és tárgyaló terei. Az épület energetikai korszerűsítése keretében hőszivattyús rendszer biztosítja az épület fűtési, és hűtési energiáját. A villamos energia előállítására napelemek kerültek telepítésre, így biztosított a megújuló energia alapú villamos energia termelés, ami hozzájárul a környezeti terhelés csökkentéséhez. Az eszközbeszerzési projektelem keretében ultrahangos tisztító, nagy pontosságú lézer vágó, gravírozó, oszcilloszkóp, és ipari nyomtató berendezés került beszerzésre. Ezen eszközökkel, a H-Vend Service Kft. tovább tudja javítani gyártási rugalmasságát, így erősödik piaci pozíciója. A beruházás megvalósítása után új munkahely teremtése is megvalósul. (X)

A H-Vend Service Kft. 41,55 millió forint uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohé...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.