Közélet

Idén is halléfőzővel ünneplik Szent István napját a Sárgán

Idén is halléfőzővel ünneplik Szent István napját a Sárgán

2015. augusztus 14., péntek
Idén is halléfőzővel ünneplik Szent István napját a Sárgán
augusztus20_kohari01_gs

"Ahol a folyók összetartanak, mi is tartsunk össze!" jelmondattal rendezik meg a tizedik Tisza-parti Szent István Népünnepélyt a Szeged-tápéi Tisza parton a 'Sárga' azaz a Tömörkény István Üdülőtársulat egykori szabadstrandjánál a Maros-torokkal szemben.

A

már hagyományos rendezvényen

ebben az évben is horgászversenyen és halászléfőző versenyen vehetnek részt a vendégek, valamint számos egyéb program is várja a részvevőket.

Program:

6.00-9.00 Horgászverseny felnőtt és ifjúsági kategóriákban. 9.00 Bográcsos halászléfőző verseny indulása, alapvetően Szeged Tápé, Petőfitelep városrészeinek és az üdülőtelep nyaralóinak részvételével. A zsűri elnöke:

Turi Imre

mesterszakács 12.00 Szent István napi áldás

Száva Szabolcs

tápéi plébános 12.30 Jó ebédhez szól a nóta: Ruzsa Sándor Népdalkör és Citerazenekar műsora 13.00 Maroslelei Népdalkör lép fel 13.30 Mizsei-Gencel duó 14.15 Daily Swing Együttes 16.00 Díjkiosztó Arany, Ezüst és Bronz Bogrács Kupák, nagyszámú különdíj. Műsorvezető és hal-sómen:

Pleskonics András

(dr Rock, Plesi) csak magyar zenékkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.