Közélet

Megújulnak az útburkolati jelek Szegeden

Megújulnak az útburkolati jelek Szegeden

2015. július 12., vasárnap
Megújulnak az útburkolati jelek Szegeden
kerekparut_epitkezes03_gs

33 millió forint értékben zajlanak a felújítási munkálatok, amelyek keretében újrafestik az útburkolati jeleket.

Nap mint nap látják a városban közlekedők, hogy Szeged különböző pontjain felújítási munkálatok zajlanak, új kerékpárút, gyalogos járda és más útburkolati jelek újra felfestése történik sablonok segítségével. „2015. május hónap óta folyik a burkolati jelek felújítása, így a kerékpárutaké is. A rendelkezésre álló pénzügyi keret, azaz a 33 millió forint több mint 90 százaléka felhasználásra került” – írta lapunk kérdéseire válaszolva

Marovszki Béla,

a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. útügyi csoportvezetője. Legutóbb Tarján városrészben láttuk munkálkodni a cég munkatársait, miközben a biciklisek számára készült jeleket festették fel. Ez ügyben a csoportvezető elmondta, a kerékpárutakon a különösen kopott burkolati jeleket erősítették meg. Ezenfelül a nagy forgalmú csomópontok burkolati jeleinek felújítását és megerősítését hajtják végre. Teljes körű felújításra azonban nincs fedezetük, így csak a legfontosabb területeken tudják a burkolati jelek megújítását végrehajtani.

33 millió forintból újulnak meg a város útburkolati jelei - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=552566

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.