Közélet

Közel hetven makói baba kapott bébikötvényt és lufiállatkát

Közel hetven makói baba kapott bébikötvényt és lufiállatkát

2015. július 9., csütörtök
Közel hetven makói baba kapott bébikötvényt és lufiállatkát
mako_babakotveny

69-en kaptak bébikötvény csütörtökön Makón. Zenés műsort, színes lufiállatkákat és szívből szóló jókívánságokat kaptak bébikötvényeik mellé a babák. Az ünnepséget a Korona Szállóban tartották, ide várták a piciket és szüleiket, hogy a város első embere, Farkas Éva Erzsébet polgármester átadhassa nekik ajándékukat.

A városvezető elmondta, 19 évvel ezelőtt, amikor kislánya születését várták a férjével, hasonlóan ragyogó szemekkel és - akkor ő még gömbölyű pocakkal- reménytelve várták a jövőt. Ebben a sorrendben kérve: egészséges, okos és szép gyermekük szülessen. Ezt kívánta minden jelenlévőnek is, hozzátéve, hogy a város számít a kicsikre, hiszen bennük van a jövő. Az új városvezetés mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a jövő kiszámítható és biztos legyen számukra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.