Közélet

Szomszédolnak Tápén a hétvégén

Szomszédolnak Tápén a hétvégén

2015. június 10., szerda
Szomszédolnak Tápén a hétvégén
tape_falunap01_gs1

Háromnapos programsorozattal várják az érdeklődőket Tápén a hétvégén, tekeverseny, humorista, táncos és zenés műsor is a részét képezi a Szomszédoló Falunap programjainak.

Az 1999-ben óta minden évben megrendezett mulatság idén is színes programokat kínál, az ingyenes rendezvény kezdetén Petőfitelepet, Tápét és Baktót buszjárat járja körbe, hogy összegyűjtse az érdeklődőket, pénteken a megnyitót követően egy festményt adnak át a tápéi Heller Ödön Művelődési Háznak, majd a Molnár Dixieland koncertjén és a Gera Fivérek zenesátrában mulathatnak a résztvevők. Szombaton a zenés ébresztő után tekeverseny kezdődik, a Bödön Piac művészeti kirakodója mellett a Tápéi Öregfiúk - Magyar Színész Válogatott futballmeccsét tekintheti meg a közönség, majd motoros felvonulás következik, majd számos műsorszám után a Defekt Duo humoros előadását Polyák Lilla és Hommonay Zsolt műsora követi, amely azonban nem zárja le a programot, ugyanis hajnalig mulathatnak a résztvevők. A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak!

A Tápéi Falunapok részletes programja itt olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.