Közélet

Megkezdődött az Origo értékesítése

Megkezdődött az Origo értékesítése

2015. június 29., hétfő
Megkezdődött az Origo értékesítése

Megkezdődött az Origo értékesítése, több hírportál értesülése szerint a cégvezetők hétfőn kora délután tartottak erről értekezletet.

A cink.hu információi szerint átláthatóan, tenderszerű eljárással adja el tulajdonosa a legnagyobb hírportált. A Magyar Telekom (az Origo Zrt. tulajdonosa) kapcsolatba lépett a lehetséges vevőkkel, és a hétfő reggeli hírek szerint tíz lehetséges vevőnek küldte el a dokumentációt. A Világgazdaság szerint

Habony Árpád

médiacége, a Modern Media Group vagy az Indexet is tulajdonló,

Spéder Zoltánnak

, az FHB elnökének cége, a CEMP is lehet a vevő. A 444.hu úgy tudja: a zrt. vezetősége azzal indokolja az Origo eladását, hogy a Magyar Telekom tulajdonosa, a Deutsche Telekom stratégiai döntése szerint meg kell szabadulni a profilidegen üzletágaktól. A Magyar Telekom az MTI megkeresésére annyit közölt, hogy nem kommentálja a sajtóban az Origóval kapcsolatban megjelent híreket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.