Közélet

Meghosszabbított nyitva tartással várja a Quaestor-károsultakat a megyei kormányhivatal

Meghosszabbított nyitva tartással várja a Quaestor-károsultakat a megyei kormányhivatal

2015. június 2., kedd
Meghosszabbított nyitva tartással várja a Quaestor-károsultakat a megyei kormányhivatal

Június 5-ig, péntekig nyújthatják be a Quaestor-károsultak kárigényüket a postákon és kijelölt kormányablakokban. A határidő elmulasztása jogvesztő, ezt követően új kérelmek befogadására nincs lehetőség. Ezért döntött úgy a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetése, hogy mindkét kijelölt megyei ügyfélszolgálaton hosszított nyitva tartással várják az ügyfeleket.

Ahogyan arról korábban már tájékoztattunk, a posták mellett két Csongrád megyei kormányablak áll a Quaestor károsultak rendelkezésére: Szegeden a Kormányhivatal központi épületében, a Rákóczi tér 1. szám alatt, illetve Hódmezővásárhelyen a Városháza épületében, a Kossuth tér 1. szám alatt adhatók be a kérelmek, az ismert nyitva tartási időben. A jogvesztő határidőre tekintettel azonban a benyújtási határidő utolsó napján meghosszabbított nyitva tartással várják a károsultakat az ügyintézők.

Ügyfélfogadási idő június 5-én, pénteken mindkét helyszínen:

8.00-16.00 A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja a károsultak kérelmének benyújtásához űrlapot rendszeresített, amelyhez a Kormányablakokban is hozzá lehet jutni, illetve letölteni a Befektő-védelmi Alap (BEVA)

honlapjáról

, és a

Kormányablak honlapról

lehet. A kormányablakhoz az Alapnak címzett kérelmeket zárt borítékban kell benyújtani, a borítékon fel kell tüntetni az Alap nevét, és – feladóként – a kérelmező nevét és lakcímét. A benyújtó a kérelem átvételéről elismervényt kap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.