Közélet

Vállaltan kormánypárti lesz a jövőben a Napi Gazdaság

Vállaltan kormánypárti lesz a jövőben a Napi Gazdaság

2015. április 20., hétfő
Vállaltan kormánypárti lesz a jövőben a Napi Gazdaság

Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője hétfőn megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaság napilapot kiadó kft. száz százalékos üzletrészét - közölte a Napi Gazdaság Kiadó Kft. az MTI-vel.

A közlemény szerint a kiadó a lap főszerkesztőjévé

Csermely Pétert

, a Magyar Nemzet volt főszerkesztő-helyettesét nevezte ki. Azt írták, az új vezetés célja, hogy az újság eddigi erős gazdasági jellegének megőrzése mellett a következő hónapokban jelentékeny társadalmi, közéleti, politikai és kulturális tartalommal bővítse ki a lapot. Közölték, az átalakuló napilap irányultságát tekintve vállaltan polgári, konzervatív, mérsékelten jobboldali, azaz a jelenlegi belpolitikai viszonyok között kormánypárti médium lesz.

A Magyar Nemzet volt főszerkesztője vásárolta meg a Napi Gazdaságot - vállaltan kormánypárti lesz a lap a jövőben. Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=529687

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.