Közélet

Palkovics: megmarad a nemzetközi tanulmányok és a kommunikáció szak

Palkovics: megmarad a nemzetközi tanulmányok és a kommunikáció szak

2015. április 21., kedd
Palkovics: megmarad a nemzetközi tanulmányok és a kommunikáció szak
tanulas_egyetem_vallalkozo_uzlet

Megmarad a nemzetközi tanulmányok és a kommunikáció szak a jövőben is - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának felsőoktatási államtitkára a Felsőoktatási Kerekasztal keddi budapesti ülése után.

Palkovics László

elmondta: a Magyar Rektori Konferencia (MRK) koncepcionális javaslatot tesz arra, hogyan alakítsák át a nemzetközi tanulmányok szak struktúráját, és ugyanez a helyzet a kommunikációs képzés esetében is. Hozzátette, az MRK nem támogatta, hogy a pszichológia képzés osztatlanná váljon, így marad az eddigi osztott rendszer. Egyetért ugyanakkor az MRK a társadalmi tanulmányok szak kivezetésével. Kivezetik a műszaki menedzser képzést is alapszakként, de a mesterképzés továbbra is megmarad - mondta.

Itt a hivatalos állásfoglalás: megmarad a nemzetközi tanulmányok és a kommunikáció szak a jövőben is! Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=530013

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.