Közélet

Lakhatási támogatást is kaphatnak a rendvédelmi dolgozók

Lakhatási támogatást is kaphatnak a rendvédelmi dolgozók

2015. április 26., vasárnap
Lakhatási támogatást is kaphatnak a rendvédelmi dolgozók

Lakhatási támogatást is kaphatnak a rendvédelmi dolgozók a júliustól induló többlépcsős béremelés-sorozat mellett - számolt be az M1 aktuális csatorna Híradója szombaton.

A tudósítás szerint

Pintér Sándor

belügyminiszter a Híradónak azt mondta, hogy a tervek szerint hamarosan ingyen, tehát kamatmentes lakáshitelhez juthatnak a rendvédelmisek. Már dolgoznak a részleteken. "Szeretnénk az állománynak a későbbiekben az életpálya keretén belül lakhatást biztosítani, hogy mindenki tulajdonhoz juthasson, ahogy a rendőrséghez belépett, és ezt a tulajdont a későbbiekben megtarthassa és ennek megfelelően a családja egy biztos lakhatási háttérrel rendelkezzen" - fejtette ki a miniszter a budapesti Városligetben megrendezett rendőr-tűzoltó napon. A tervek szerint aki önhibájából, például bűncselekmény elkövetése miatt kerül ki a testületből, attól - az amortizáció és az addigi törlesztés beszámítása mellett - elveszik a lakást - hangzott el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.