Közélet

Ivóvízhálózat-tisztítás Dorozsmán és Szentmihályon

Ivóvízhálózat-tisztítás Dorozsmán és Szentmihályon

2015. április 5., vasárnap
Ivóvízhálózat-tisztítás Dorozsmán és Szentmihályon

Április 7-10. között az „AB Szeged 2013” Konzorcium, az AQUAPLUS Kft. és a Bern Zrt. ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez Dorozsma és Szentmihály területén.

A „Szeged-Algyő” Ivóvízminőség-javító projekt keretében a kivitelező ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez ütemezetten a Szegedi Vízmű Zrt. szakmai felügyelete mellett. Április 7-10. között Dorozsmán a Tapodi, Gyuris, Dudás, Ocskó, Forrai, Vándor, Láp, Zárt, Huba és Süveg utcákban; Szentmihályon a Márvány, Tinódi utcákban, valamint a Nyár közben kerül sor a vízhálózat tisztítására. A tisztítási munkák reggel 9 és délután 15 óra között zajlanak, ekkor átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Ezért kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak! A tisztítás következtében egy rövid időre a víz zavarossá válhat, azonban a víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas. Ugyanakkor javasolják, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt (9 óráig) vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.