Közélet

Fiatalok önkéntes munkáját segítő honlapot indít az Emmi

Fiatalok önkéntes munkáját segítő honlapot indít az Emmi

2015. április 18., szombat
Fiatalok önkéntes munkáját segítő honlapot indít az Emmi

Fiatalok önkéntes munkáját segítő honlapot hoz létre az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) májusban - mondta Schanda Tamás János, a tárca ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkára a "Rólad szól" konzultációs programsorozat eddigi tapasztalatai alapján az M1 aktuális csatornának.

A helyettes államtitkár szerint a fiatalok a legelkötelezettebbek az önkéntes munka iránt, a portál célja, hogy összekössék azokat, akik szívesen végeznének önkéntes munkát az őket fogadni kész szervezetekkel. A "Rólad szól" konzultációs programsorozat februárban indult, május végéig 20 magyarországi és 4 határon túli helyszínen tartottak, illetve tartanak találkozókat.

Schanda Tamás János

a programsorozat céljának azt nevezte, hogy meghallgassák a fiatalokat, és ötleteiket és javaslataikat a mindennapi kormányzati munkába is beépítsék. A konzultáció a jövő héten Szekszárdon folytatódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.