Közélet

Czirbus Gábor: a gyermekeink a legfontosabbak

Czirbus Gábor: a gyermekeink a  legfontosabbak

2015. április 26., vasárnap
Czirbus Gábor: a gyermekeink a  legfontosabbak
tavaszkoszonto_mako

Erről beszélt Czirbus Gábor, Makó alpolgármestere a makói Szikszai György Református Óvoda tavaszköszöntő ünnepségén, amit vasárnap délelőtt tartottak, az Újvárosi Református Templomban. Elmondta, az önkormányzat támogatja a helyi egyházi szervezeteket.

Áprilisi testületi ülésén döntött a képviselő-testület az egyházak támogatásáról. Az új városvezetés a vállalkozók, sport egyesületek, a civil szervezetek mellett a makói egyházi csoportokat is támogatja. De elsősorban nem ezt emelte ki köszöntő beszédében

Czirbus Gábor

, alpolgármester. Inkább azt, mennyire köszöni a tavaszi műsort a gyermekeknek, a pedagógusoknak, a felkészítőiknek, a szülőknek és természetesen Makó-Újvárosi Református Egyházközségnek. "Akinek eddig nem érkezett el a tavasz a szívébe, annak a műsor láttán, most már biztosan"- mondta. A vasárnapi misén részt vett

Csikota József

karnagy-igazgató, aki szintén köszöntötte a jelenlévőket.

Kotormán István

lelkész a gyermekek oktatásának fontosságáról, a gyermekközpontú nevelésről és arról beszélt, milyen rengeteg értéket kapnak, kaphatnak az intézményükben, a hittanórákon, vagy akár a műsorra készülés közben. A Szikszai György Református Óvoda összes csoportja fellépett, és bár nem volt minden ovis jelen, lelkesen énekeltek, verseltek a picikék és a már kissé nagyobbak is. Vékonyka hangjuk szeretettel és melegséggel töltötte meg a templomot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.