Közélet

Tizedik születésnapját ünnepelte a Kecskési Nyugdíjasklub + FOTÓK

Tizedik születésnapját ünnepelte a Kecskési Nyugdíjasklub + FOTÓK

2015. március 30., hétfő
Tizedik születésnapját ünnepelte a Kecskési Nyugdíjasklub + FOTÓK
DSCF8675k

A példamutató kecskési közösség bizonyítja, hogy csak viszály és ellenségeskedés nélkül lehet és szabad építkezni.

Tizedik születésnapját ünnepelte nemrégiben a Kecskési Nyugdíjasklub. A jeles eseményre a társklubok tagjait is meghívták a házigazdák. A helyi művelődési házban tartott bensőséges ünnepség kezdetén megajándékozták

Ábrahámné Piroskát

, a klub vezetőjét, és közösségi ajándékokat is kaptak.

Nógrádi Tibor

(Fidesz-L.É.T.) önkormányzati képviselő a tízéves születésnap kapcsán a klubtagok fiatalos lendületéről beszélt, kiemelve, hogy a jövendő nemzedékek is megirigyelhetik azt a fiatalos lelkesedést, szervezőkészséget és közösségi életet, melyet ez a közösség esztendők óta felmutat. A sok jókívánság között elhangzott, hogy a klubtagok példamutatással kell segítsék a fiatalabb korosztályokat, mutassanak utat abban a tekintetben, hogy viszály és ellenségeskedés nélkül lehet és szabad csak építkezni. Ennek érvényességét az első tíz esztendő során a kecskési közösség fényesen bizonyította. A körülbelül 30-40 tagot számláló klub rendszeres programokat szervez, ezek között magyarországi kirándulások, művészeti rendezvények, színház-, mozi- és fürdőlátogatások, valamint zenés mulatságok is helyet kapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.