Közélet

Díjakat adott át a Magyar Víziközmű Szövetség

Díjakat adott át a Magyar Víziközmű Szövetség

2015. március 22., vasárnap
Díjakat adott át a Magyar Víziközmű Szövetség

A Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi ünnepségén számos szakember odaadó munkáját ismerte el az ágazat. A Szövetség legmagasabb kitüntetését Reitter Ferenc Díjat adták át Bodor Dezsőnek a Szegedi Vízmű ZRT. műszaki igazgatójának,a Csongrád Megyei Mérnöki Kamara elnökének.

A Magyar Víziközmű Szövetség Víz az Élet Alapítványának Kuratóriuma az idén 14-ik alkalommal ítélte oda a Reitter Ferenc díjat. A Szövetség legmagasabb kitüntetésében minden évben egy kiemelkedő személy részesülhet. A 2015. évi Reitter Ferenc Díjat az Alapítvány Kuratóriuma a víziközmű ágazatért folytatott eredményes, elismert munkájáért, az országos tervpályázatokra benyújtott díjnyertes terveiért, a kiemelkedő jelentőségű projektek végrehajtásának koordinálásáért, a Szegedi Szent István téri víztorony felújításában kifejtett 10 éves munkájáért, az Eötvös József Főiskolán és a Szegedi Tudományegyetemen végzett kiemelkedő oktatási teljesítményéért, a Csongrád Megyei Mérnöki Kamara elnökeként kifejtett gyümölcsöző tevékenységéért, Szeged és környéke színvonalas vízellátását és csatornaszolgáltatását biztosító alázatos munkájáért, jelentős ágazatbeli publikációiért és szakmai konferenciákon való aktív előadói szerepléseiért, a MaVíz Műszaki Bizottságában való tevékeny részvételéért, több évtizedes szakmai és közéleti tevékenységéért, életműve elismeréseként Bodor Dezsőnek, a Szegedi Vízmű Zrt. műszaki igazgatójának ítélte oda. A Reitter Ferenc Díjat Móricz István a Víz az Élet Alapítvány Kuratóriumának tagja és Winkler Tamás, a MaVíz elnöke adták át Budapesten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.