Közélet

Astellas-díj: nincs Csongrád megyei a közönségszavazás top 3-as listáján

Astellas-díj: nincs Csongrád megyei a közönségszavazás top 3-as listáján

2015. március 20., péntek
Astellas-díj: nincs Csongrád megyei a közönségszavazás top 3-as listáján

A március 6-i indulás óta folyamatosan érkeznek a voksok a 2014-es Év orvosa pályázat internetes közönségszavazásán. Eddig összesen 9.280 érvényes szavazat futott be. A rangsor még mindig mozgásban van, az élbolyban lévők között szoros a verseny.

Az összesen 107 jelölt részvételével zajló nemes versengés tétje, hogy ki kapja idén az Astellas-közönségdíjat, illetve az azzal járó „Az év orvosa” címet. Voksot beküldeni ma este 22.00 óráig a

www.astellasdij.hu

weboldalon keresztül lehet. A közönségszavazáson idén is kizárólag a zsűri által döntőbe juttatott történetek vehetnek részt. Az internetes szavazás aktuális állását az elmúlt hetekben TOP-listák közlésével hoztuk nyilvánosságra. A TOP3 az utolsó ilyen lista, ezt követően a végső eredményeket a március 27-i ünnepélyes díjátadón, a nyertes nevének bejelentésével együtt ismertetik majd. A lista egy pillanatnyi állapotot tükröz, így a jelenlegi rangsor még megváltoztatható. A harmadik és a negyedik helyen álló jelölt között pillanatnyilag alig 50 szavazatnyi különbség van. A rangsor élén álló orvosok neveit nem a voksok száma szerint, hanem abc-rendben közöljük!

Év orvosa pályázat – közönségszavazás TOP3:

- Debreczeni Béla Zoltán plasztikai sebész főorvos (MH EK Honvédkórház, Budapest) - Cseh Botond neurológus főorvos (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, Miskolc) - Homoki Ildikó háziorvos (Abony) Fontos szabály, hogy a közönségszavazás teljes ideje alatt mindenki csak egyszer voksolhat. Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségjelöltjei közül végül az kerül az első helyre és nyeri el ezzel a 2014-es Astellas-közönségdíjat, aki az internetes közönségszavazás zárásának pillanatában a legmagasabb pontszámot éri el. A versenyben lévő jelöltek listája az

evorvosa.astellasdij.hu

oldalon található térkép segítségével megyei bontásban is megtekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.