Közélet

A legfrissebb információk az EU-pályázati programokról Szegeden

A legfrissebb információk az EU-pályázati programokról Szegeden

2015. február 10., kedd
A legfrissebb információk az EU-pályázati programokról Szegeden
300x250_pdh szeged_OK

2015-ben jelentős összegű EU-pályázati programok nyílnak a kkv-k és a regionális szereplők számára. A Vidékfejlesztési Program is tartalmaz újdonságokat. Folyamatos meghirdetésre lehet számítani, s a legfrissebb információkat azonnal továbbadják a Pénz, de honnan? roadshow-állomásokon.

Létrejött a kkv-k exportját segítő intézményi hálózat, és számos olcsó, kedvező hitel- és támogatási források állnak rendelkezésre 2015-ben is a kkv-szektor versenyképességének erősítése érdekében. Magángazdasági szereplők is kínálnak hasznos, hatékonyságnövelő és költségcsökkentő szolgáltatásokat a kkv-k és önkormányzatok számára. Az információközelség és a gyorsaság hatalmas versenyelőny! A továbbra is térítésmentes Pénz, de honnan? konferenciasorozat ehhez segíti hozzá az országos roadshow résztvevőit. A Pénz, de Honnan? roadshow 13. évét Szegeden kezdi meg. A konferencia díjmentes, regisztrációhoz kötött!

Fókuszban az új EU-pályázatok - Konferenciasorozat kkv-knak és önkormányzatoknak

Helyszín:

Szeged, Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Párizsi krt. 8-12.)

Időpont:

2015. február 26. 10.00−14.30

Témák:

1. Új, meghirdetés előtt álló EU-pályázatok kkv-knak – Milos Katalin pályázatkezelési főosztályvezető, Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyette Államtitkárság 2. A területfejlesztésekre megpályázható területi operatív programokról önkormányzatoknak – Farkas Zoltán ügyvezető igazgató, DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség 3. Vidékfejlesztési Program, 2015. – Miniszterelnökség Agrár-Vidékfejlesztési Államtitkárság (felkérés alatt) 5. Szolgáltatások a regionális fejlesztések előmozdításáért az adott régióban. – Regionális Fejlesztési Holdig Zrt. 4. Az operatív programok pályázati feltételeiről, annak megfeleléséről részletesen. Minden, amit az eredményes pályázatról tudni kell. – Lőrincz Krisztián üzletág-igazgató, Mapi Zrt. 6. Kereskedőházak világszerte a kkv-k exportjának növekedése érdekében. – Magyar Nemzeti Kereskedőházak Zrt. 7. Kedvezményes hitelek csak kkv-knak. Hol, mely szervezetek, milyen kedvezményekkel kínálnak olcsó hiteleket? (Előadó felkérés alatt) 8. Kisvállalati pénzügyek és finanszírozás – hatékony megoldások, fontos tudnivalók. (Előadó felkérés alatt) 9. Információtechnológiai újdonságok, hatékonyságnövelő megoldások az üzletvitelben. (Előadó felkérés alatt) 10. Hogyan kerüljük el a nemfizetés kockázatát? – Opten Informatikai Kft.

További témák várhatóak!

A Pénz, de honnan? roadshow 2015 I. féléves helyszínei és időpontjai:

Február 26. Szeged Március 12. Pécs Április 2. Nyíregyháza Április 22. Székesfehérvár Május 7. Miskolc Május 14. Szombathely Május 28. Budapest

Ellátás:

frissítő italok, ebéd

A résztvevők további jogosítványai:

- egy éves Piac & Profit digitális előfizetés - 1 fő részére 50 000 Ft értékű Piac & Profit kupont sorsolunk, mely beváltható a kiadó szolgáltatásaira (hirdetés, konferencia-részvétel, üzletiklub-tagság) - értékes könyvek sorsolása A tematikaváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

További felvilágosítás és információ:

Telefon:

(1) 239-9597

E-mail:

konferencia@piacesprofit.hu

600x120_pdh szeged_OK

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.