Közélet

Helyreállt a Magyar Telekom levelezőszolgáltatása (FRISSÍTVE)

Helyreállt a Magyar Telekom levelezőszolgáltatása (FRISSÍTVE)

2015. január 18., vasárnap
Helyreállt a Magyar Telekom levelezőszolgáltatása (FRISSÍTVE)

Vasárnap fél 12-re teljes körűen helyreállt a Magyar Telekom levelezőszolgáltatása, amelynek péntek óta tartó fennakadásai miatt mintegy 300 ezer ügyfél T-Home és T-email postafiókjának használatában voltak problémák.

A társaság vasárnap kora délutáni közlése szerint a műszaki probléma a postafiókkal rendelkező ügyfelek negyedét érintette. A vállalat szakembereinek erőfeszítései nyomán a szolgáltatás fokozatosan állt helyre, vasárnap reggelre az érintett postafiókok közül 15 ezer működött megbízhatóan, fél 12-re pedig elérhetővé vált valamennyi postafiók. A vállalatnál az elmúlt évtizedben nem fordult elő a levelezési szolgáltatást érintő hasonló méretű és jellegű technikai probléma. A beérkezett e-mailek nem vesztek el - közölte a Magyar Telekom.

Korábban írtuk:

Vasárnap reggelre a Magyar Telekomnál 15 ezer postafiók működött megbízhatóan a mintegy 300 ezer T-Home és T-email fiókból, a péntek óta tartó hibát ugyanis még nem tudta teljes körűen helyreállítani a cég - derül ki a távközlési vállalat vasárnapi közleményéből. A cég közlése szerint a hibaelhárítás után fokozatosan állnak helyre a T-email és T-Home postafiókok. A beérkezett e-mailek nem vesznek el, ugyanakkor betöltődésük időt vehet igénybe a már működő fiókok esetében is - olvasható a közleményben. Megjegyzik azt is, hogy a meghibásodott szerverek csak az összes előfizetői postafiók negyedét kezelik, a többi előfizető számára zavartalanul működik a szolgáltatás. A Magyar Telekom T-Home és T-email postafiókos levelezőszolgáltatása péntek reggeltől akadozik, vagy vált elérhetetlenné. A társaság szombaton azt közölte az MTI érdeklődésére, hogy a hiba megoldásán folyamatosan dolgoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.