Közélet

Pesti alapítvány segített szegedi gyermekeknek

Pesti alapítvány segített szegedi gyermekeknek

2015. január 15., csütörtök
Pesti alapítvány segített szegedi gyermekeknek
IMG_2163

1.165.922,- forintnyi adomány érkezett a szegedi Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítványhoz a Budapesti SoSe Alapítványtól. Az összeget a Sok kicsi megnevezésű jótékonysági árverésén gyűjtötték össze, amit teljes egészében az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány javára fordított élelmiszer formájában.

Az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány Szegeden naponta 50 szegény sorban élő gyermeknek biztosít térítésmentes ebédet, illetve rászoruló családoknak tart alkalmanként több száz fős ételosztásokat is. A szegénység elleni harc egyre nehezebb, mert az igény a támogatásokra napról napra nő. A SoSe Alapítványtól kapott támogatásból fedezte az alapítvány a karácsonyi csomagosztását és a 330 adagos halászlé osztást is. A felajánlott maradék élelmiszer pedig 50 gyermek ebédjét biztosítja 2 hónapon keresztül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.