Ismét borvacsorára várta a vendégeket a Kossuth Lajos sugárút 5. szám alatt található Bárány Kisvendéglő péntek este, ezúttal a szekszárdi Remetebor Kft. kiváló borait kóstolhatták a résztvevők, marhahúsból készült ízletes ételek kíséretében.
Sem éhes, sem szomjas nem maradt az, aki betért a Bárányba, ugyanis a vendéglátó,
Oláh János
mindkét igény kielégítéséről a lehető legpazarabb módon gondoskodott. A telt házas estet egy könnyű fehérbor, 2013-as Cserszegi fűszeres nyitotta. A lélekemelő nedűket a vacsora vendége,
Vesztergombi József
borász ismertette az összegyűlteknek, igényes elemzéssel egybekötve, a szőlőfajták történetét, sajátosságait is megismerhette a hallgatóság. Az első bortételt előételként zakuszkával kent pirítós követte, a kaukázusi eredetű, padlizsánból és paprikából készült krém igazán különleges ízélményt nyújtott, amit a második kóstolandó bor fokozott, a 2013-as Siller. Levesként maceszgombócos marhahúslevest szolgáltak fel, amit két 2012-es évjáratú vörösbor, előbb egy Kadarka, majd egy Kékfrankos kísért. Az emelkedő hangulattal lépést tartott a borok és az étkek minősége is, a főételt növendékmarha hátszín steak adta, ízletes, kék sajtos, gombás, diós mártással fűszerezve, ezt a gasztronómiai élményt egy 2009-es Merlot és egy ugyanolyan évjáratú Cabernet Frank gazdagította. Az ízorgia betetőzéseként házi krémes került az asztalokra. Az eltelt vendégsereg poharaiba a szervezett kóstolás záróakkordjaként egy rendkívül minőségi, 2009-es Vicarius, egy Merlot és Cabernet Franc házasítás jutott.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.