Közélet

Készülőben Bordány gazdasági programja, az alapok már megvannak

Készülőben Bordány gazdasági programja, az alapok már  megvannak

2015. január 7., szerda
Készülőben Bordány gazdasági programja, az alapok már  megvannak

’B0rd4ny_2020’ címet viseli az a munkaanyag, amely Bordány nagyközség 2014-2020. közötti időszakra megfogalmazott fejlesztési elképzeléseit tartalmazza. A munkaanyag felhasználásával készül el a település gazdasági programja, amit várhatóan a következő falugyűlésen bocsát vitára a polgármester, és azt követően, a lakossági észrevételekkel kiegészítve fogadhat el a képviselő-testület az ezt követő ülésén.

A munkaanyag egy vízióval kezdődik. Ez a vízió az, amely köré felépült a munkaanyag, ezen távlati cél megvalósulása érdekében születtek meg kisebb-nagyobb fejlesztési ötletek, vagy éppen nagyobb, több éven átívelő programok is. A megfogalmazott három mondatban benne van minden, amilyennek látják, és látni szeretnék ezt a települést a munkaanyag készítői: „Bordány egy tiszta, egészséges és aktív falu a Homokhátság szívében. Olyan emberléptékű település, amely zöld és virágos, színekben és illatokban gazdag. Bordány egy nyitott és modern, önfenntartó agrártelepülés, ahol dolgos, együttműködő, tudatos és lokálpatrióta emberek élnek.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.