Közélet

Élelmiszert gyűjt a Köz-Hasznáért Mozgalom

Élelmiszert gyűjt a Köz-Hasznáért Mozgalom

2015. január 14., szerda
Élelmiszert gyűjt a Köz-Hasznáért Mozgalom

Legalább ötven rászoruló családnak adna csomagot a Köz-Hasznáért Mozgalom, melyhez adományozók segítségét várják!

Közleményüket alább olvashatják! "Előttünk az ünnepek… de mi lesz utána? Az ünnepek után se feledkezzünk meg az elesettekről,akiknek csak ritkán kerül ennivaló az asztalára! A Köz-Hasznáért Mozgalom civil szervezet ezért mostantól folyamatos gyűjtést indít: Hogy január 17-én családi és gyermekprogramok kíséretében átadhassuk azoknak a családoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van támogatásra. Legalább 50 családnak szeretnénk egységcsomagokat adni, és ebben Te is segíthetsz! Szakmai partnerünk az adományok szétosztásában: SZKTT ESZI Tabán Családsegítő Közösségi Ház, Gyermekjóléti Központ és Dél-alföldi Regionális Módszertani Családsegítő Szolgálat

Hogyan segíthetsz?

- Bármilyen típusú tartós élelmiszerrel (liszt, cukor, tésztafélék, olaj, konzervek, stb.) - A karácsony után megmaradt szaloncukrot, csokoládét is szívesen fogadjuk, hogy a januári rendezvényen ebből oszthassunk a programokon résztvevő gyerekeknek. - Csatlakozhatsz szervezőnek is - minden kézre szükség van! Ugye, vagyunk ebben a városban elegen ahhoz, hogy ne nézzük tétlenül: gyermekek és családok tízezrei éheznek?! Ne csak beszéljünk – tegyünk is, együtt!

Az adományokat itt tudjuk fogadni:

- „Megálló” Közösségi Ház – Budapesti krt. 23. - Mérey Jármű Kerékpárbolt – Mérey u. 15/B. - Canga Kerékpárbolt – Kálvária tér 31. Az alábbi címeken bővebb információt is nyújtunk a gyűjtésről és további programjainkról, valamint szívesen fogadjuk ötleteidet, javaslataidat is! www.kozhasznaert.hu/forum karitativ@kozhasznaert.hu Köszönettel: a KHM Karitatív Projekt szervezői" - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.