Közélet

Átadták a Virágos Makóért Díjakat

Átadták a Virágos Makóért Díjakat

2015. január 24., szombat
Átadták a Virágos Makóért Díjakat

A jövőben is lesz Virágos Makóért Városszépítő Verseny, erre Farkas Éva Erzsébet polgármester asszony tett ígéretet az idei díjátadó ünnepségen, amelyen a tavalyi nevezőket jutalmazták. A résztvevők mellett Ádok Jánosné Babikának megköszönte eddigi áldozatos munkáját, megkérte a jövőben is legyen részese mindig ennek a kezdeményezésnek.

Farkas Éva Erzsébet

, Makó Város polgármestere adta át a Virágos Makóért Városszépítő verseny díjait és köszöntötte a jelenlévőket szombaton délután a Hagymaházban. Elmondta, nagyon hálás azért a munkáért, amit a város szépítéséért önként végeznek a résztvevők.

Ádok Jánosné Babikának

megköszönte mindazt a fáradhatatlan munkát, amivel a versenyt segíti. Arra kérte, hogy a jövőben is tegyen így, legyen részese a díjátadó ünnepségeknek. A díjazottak oklevelet és virágot kaptak. Az első helyen Virágos utcakert kategóriában

Mágori István

, virágos erkély kategóriában

Mágori Józsefné

kapta meg az első díjat. A virágos intézmények közül a P-MOKKA 2007. Kft. lett a nyertes. Virágos üdülő kategóriában

Csala Ernő

kapott első díjat. A díjazottak mellett minden nevező ajándékot és oklevelet kapott. Összesen 539 nevező volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.