Közélet

Aktualitások és változások az egészségbiztosítás területén

Aktualitások és változások az egészségbiztosítás területén

2015. január 13., kedd
Aktualitások és változások az egészségbiztosítás területén

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szerve a pénzbeli ellátásokkal, adózással és a nemzetközi ügyek eljárásrendjében történt változásokkal kapcsolatban szakmai továbbképző fórumot tart. A Megyeházi programot elsősorban a társadalombiztosítási kifizetőhelyet működtető foglalkoztatóknak és az egyéni foglalkoztatók könyvelőinek ajánlják.

A fórum kiemelt témakörei érintik a munkabért és a bér jellegű juttatásokat (cafetéria) terhelő közterhek szabályozásában, a járulékok levonása során igénybe vehető kedvezményekben, valamint az egészségbiztosítási pénzbeli ellátások területén bekövetkezett változásokat, de szó lesz például az egészségbiztosítás nemzetközi eljárásrendjét érintő módosításokról is, kiemelten az EGT tagállamokra és az egyezményes államokra vonatkozóan. Az előadók a témakörök szakavatott ismerői, az Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szerv, a Nemzeti Adó és Vámhivatal, valamint az Országos Egészségbiztosítási Pénztár munkatársai.

A szakmai fórum időpontja:

2015. január 29. 9.00-15.00

Helyszín:

Csongrád Megyei Kormányhivatal

Cím:

Szeged, Rákóczi tér 1. További információ

Hidi Józsefné

osztályvezetőnél (62/680-205), jelentkezési lap a

www.csmkh.hu

weboldalról letölthető Jelentkezni 2015. január 15-ig lehet írásban a 62/680-201 fax számon vagy a csongrad.ugyfelszolgalat@oep.hu e-mail címen a jelentkezési lap scannelt formában történő csatolásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.