Közélet

A Virtuóz döntőjében hárfázik a két szegedi lány + VIDEÓK

A Virtuóz döntőjében hárfázik a két szegedi lány + VIDEÓK

2014. december 12., péntek
A Virtuóz döntőjében hárfázik a két szegedi lány + VIDEÓK
harfa01-horz

Két szegedi indulója is van a Virtuóz című tehetségkutató műsornak. Szauer Bianka és Tóth Bettina hárfajátékát péntek este az M1 műsorában követhetik figyelemmel!

A kereskedelmi csatornák népszerű tehetségkutatóinak mintájára az M1 útjára indította Virtuózok című műsorát, melyben a hazai komolyzene feltörekvő talentumait mutatják be a nagyközönségnek. Péntek este 20:20 perckor rendezik meg a műsor döntőjét, melyen két szegedi indulóért is izgulhatunk:

Szauer Bianka

és

Tóth Bettina

hárfajátékával nyűgözheti le a közönségét. "Felvillanyozta a gyerekeket a verseny, naponta gyakoroltunk velük, óriási munka áll mögöttük az elmúlt időszakban" - nyilatkozta portálunknak a Király-König Péter zeneiskolában tanító

Natália Gorbunova

, aki a két szegedi indulót készítette fel a versenyre. A tízéves Bianka a kicsik között, míg a 17 éves Bettina a tini kategóriában indul a megmérettetésen, a három korcsoportban 9-9 versenyző mérheti össze tudását este. Közülük 3-3 versenyző juthat tovább a december 19-i fináléba. "Nagy feladat lesz a gyerekeknek, hogy egy szimfonikus nagyzenekarral kell együtt játszaniuk. Nagyon tehetségesek mindketten, a legfontosabb, hogy a színpadon is megmutassák mindazt, amire képesek" - tette hozzá. Szauer Bianka előadását tavaly, az Alsóvárosi Általános Iskola egyik ünnepségén is rögzítette munkatársunk, az alábbi videóban önök is meghallgathatják! https://www.youtube.com/watch?v=O8WbJh_W2yQ Tóth Bettináról és felkészítőjéről az alábbi videóban tudhat meg többet! https://www.youtube.com/watch?v=aBz9DxzPKPE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.