Közélet

Tűzzsonglőrök nyitották meg a karácsonyi ünnepi heteket Szegeden + FOTÓK, VIDEÓ

Tűzzsonglőrök nyitották meg a karácsonyi ünnepi heteket Szegeden + FOTÓK, VIDEÓ

2014. november 28., péntek
Tűzzsonglőrök nyitották meg a karácsonyi ünnepi heteket Szegeden + FOTÓK, VIDEÓ
tuzzsonglorok01_kf

A Hestia Tűz- és Fényzsonglőr Csoport előadásával nyílt meg péntek délután a karácsonyi vásár Szegeden. Az advent időszaka alatt három helyszínen várják finomságokkal, kézműves termékekkel és műsorokkal az érdeklődőket.

A szemerkélő eső sem tudta eloltani a Hestia tűzzsonglőreinek lángoló játékszereit, akik a Dugonics tértől a Széchenyi térig sétálva szórakoztatták közönségüket. Családok tucatjai kísérték el a tüzes előadókat, és amíg a felnőttek forralt borral védekeztek a hűvös ellen, a gyermekek kürtös kaláccsal melengették a kezüket. A Hestia előadásával nyílt meg hivatalosan is a karácsonyi vásári forgatag péntek este. https://www.youtube.com/watch?v=BO89Zoid5i8 A karácsonyi ünnepi hetek programjai három belvárosi helyszínen várják az érdeklődőket: a Széchenyi téren a hagyományos karácsonyi vásár, míg az adventi koszorúval és a fényszarvassal ékesített Dugonics téren az Ördögszekér által szervezett kézműves vásár nyitotta meg kapuit. Idén újdonságként a Klauzál téren december 11-14. között jégvarázs fesztivált rendeznek, ahol jégszobrász-show, színvonalas koncertek és zenei programok, valamint karácsonyi csokigyár várja a látogatókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.